Има ли стратегии при рулетката

Apr 15, 2021     zhelyo     3295
На пръв поглед, отговорът на въпроса дали всъщност съществуват стратегии при играта на рулетка, отговорът би бил „не“, защото никога не можем да бъдем напълно сигурни какво точно ще се случи. Ако направим проучване обаче можем да установим, че щом се придържаме към някои основни стратегии, принципи и правила, шансовете ни за печалба биха били много по-високи. В тази статия ще разгледаме най-популярните от тях, след това можете да ги изпробвате на безплатните демо версии на рулетка в Silentbet.

 

 

Кралската стратегия

 

Като една от най-популярните и използвани системи, кралската стратегия се откроява с три преимущества: може да се използва наред с други стратегии, подходяща е за начинаещи и – най-важното от всичко – тя е проста и се помни лесно. Принципът, на който се основава системата, е да залагаме на две от три дузини на колелото. Като за начало, можете просто да наблюдавате колелото на рулетката, след което да се присъедините, като заложите на двете дузини, за които споменахме. Желателно е те все още да не са се падали – когато например се падне число от първата дузина, е по-добре да заложите на такова от втората или третата.


Стратегия на Фибоначи

Тази система се основава на принципа всяка следваща сума на залога да се равнява на сбора от двете предходни. Редицата изглежда по този начин:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987 и т.н. Този ред няма край.
Като за начало, избираме цвят от рулетката. Сумата, която залагаме, трябва да започне с число от редицата, като повечето хора започват с 1. Ако приемем, че сме заложили един лев, след това отново залагаме 1. На всяко завъртане преминаваме към следващото число от системата.


 

Система Шарлот

Безспорно една от най-простите и лесни стратегии, която се използва от най-много хора, е системата Шарлот. Тя се изразява в едно просто правило: залагаме на едно и също число при всяко от завъртанията. Не можем да спорим с факта, че е изключително срещано едно и също число да се падне повече от веднъж поред, което прави системата популярна и успешна.


 

Надяваме се да сме ви били полезни с тази кратка, но информативна статия. Важно напомняне, което трябва да направим, е да бъдете внимателни с парите, които залагате в хазартни сайтове. Подбирайте платформите, в които се регистрирате и избирайте само и единствено букмейкъри с лиценз и добри отзиви. Пожелаваме ви успешна игра и късмет при завъртанията!
Край