10 проблема, които Бойко Борисов ще реши, стига да му дадем ден

Mar 24, 2022     zhelyo     8774
Вече почти година без Бойко Борисов и светът се срина. Буквално не знаем дали във времето между написването на този текст и достигането му до читателя не се е случил ядрен Армагедон. И очевидно злите сили искат да досъсипят всичко, като отстранят, репресират и затворят бившия премиер в клетка. 

След като той каза, че само за ден може да реши проблемите, кризите и войната, световното задкулисие се реши да го спре. В деня, в който бившият министър-председател на България обеща оръжия и ракети на подсъдимия за финансиране на терористични организации бивш президент на Украйна Порошенко, Бойко Борисов бе задържан. И само заради смелостта на г-н Гешев, той бе освободен. Но преди следващия удар трябва да се преборим и да дадем един ден на Бойко Борисов, за да спаси света. 

Ето какво би направил, ако получи само денонощие власт.
1. Ще спре войната. Просто няма никой лидер смелост да се обади на Путин и да му каже: "Така и така, братко, в грешка си. Случва се, и аз съм грешал понякога, аз ги правих министри, а те ме арестуваха. Арестувай всички около теб, преди те да го сторят с тебе.

2. Олиото. Кой, ако не човек, когото цялата страна е виждала как spinka.jpg, овъргалян в олио, да се заеме с тоя проблем. Смяхте се за кюлчетата, ама тях инфлацията само ги оскъпи. И ето сега ще влязат в народна полза.

3. Планът за възстановяване. Дали се бави заради Македония или заради завода за батерии, парите за възстановяване от COVID-кризата за България все още са замразени. Причината може да е всякаква, но честната дума и безкомпромисността, с която се харчеха европари у нас по Борисово време, ще отпушат на секундата финансовия златен дъжд.

4. Нов собственик на Челси. Войната удари и спорта, пореден любим клуб на Борисов е във финансов ступор. Но само едно обаждане до Боре Джонсън може да насочи вниманието на колегата към това кои големи бизнесмени биха предпочели да дадат няколко милиарда, вместо да си имат проблеми с Великобританската агенция по безопасност на храните например. Все ще изскочи някой Джон Дъ Чикен из Обединеното кралство, който от дете си е мечтал да поеме тима от санкционирания чукотски Васил Божков - Абрамович.

5. Корупцията. Анонсът за борба с корупцията на новото правителство продължава да си изглежда така - като анонс. Но истинският пожарникар знае да бори огъня с огън и да използва същата тактика, за да локализира корупцията само до няколко хиляди къщи за тъщи. И за ден ще я върне обратно там.
6. Самолетите. Дали може да шитнем на Украйна старите ламарини и НАТО да ни подари нови ефшеснайски, ефтрийспетки или тайфуни? Най-добре е нашият приятел Тайпи да даде 20-ина байрактари и хич да не се занимаваме. Евтини и за поддръжка, и няма пилоти, което значи, че няма риск някой после да стане президент и да вдига юмруци.

7. Енергийната диверсификация. За няма и две минути Борисов може да каже думата интерконектор 100 пъти, а една лъжа, повторена толкова пъти, става истина. 2-3 минути за диверсификация. Зелена енергия. ВЕИ. А защо не и шистов газ из Северозапада, там и без това никой не живее вече. И готово. За няма и 10 минути!

8. Медийната свобода. На кое място ще идем, ако се блокират руски сайтове и телевизии, ако не може да гледаме руснаци в Instagram и YouTube, а и няма как да изразяваме любовта си към по-нежната част от руския народ чрез OnlyFans. ГЕРБ-Младежи ще предоставят каналите си, за да се види и другата гледна точка. 

9. Ще оправи футбола. Пълен батак е сега, паралелни БФС-та имаме вече. Ама така ще е, когато начело на държавата е човек, който сигурно не вика футбол, а вика сокър. Докато Борисов беше на власт, Боби Михайлов беше във вечна оставка. Трябва си някой, който милее за тази велика игра.

10. Туристическият сезон. Научете как в новия брой на Прас-Прес.

Бихте ли дали един ден на Борисов да припомни какво може?

Избери отговор!
Край