10 Не!Ща, които ще се случат догодина

Dec 21, 2018     zhelyo     6315
Годината е кажи-речи бегала. Време е за равносметки, време е и за пожелания и прогнози. Медия №37 в страната и №32 в света няма време за глупости, затова направо разкрива какво ни очаква.

1. България ще обяви война на Щвейцария и 2 минути по-късно ще капитулира, ще се окажем в de facto окупация от страна на тия симпатяги и ето - Швейцария на Балканите.

2. Доналд Тръмп ще открие форум БГ-Мама и ще го предпочете пред twitter.
3. България ще превърне х-л Маринела в затвор за знаковите арести, които може да предизвикат интерес от телевизора, защото тоалетните в Мегами всеки с гордост снима.

4. Една българска майка ще напише писмо до Слави Трифонов, което ще разчувства нацията и ще ни разридае до един.

5. Китай ще има достатъчно домашно порно от всички жители на планетата, благодарение на контрола си над компютри и смартфони, че ще почне да го продава на извънземни.

6. Белите мъже ще излежават 3-годишни присъди за общи престъпления срещу човечеството още при раждането си.

7. Всички с удоволствие гласуват за Волен Сидеров да стане Евродепутат, за да дадем на Брюксел онзи сеир, от който има нужда.
8. На някои от датите ще има по-малко фини прахови частици, отколкото на същите дати в предната година. Т.е. няма да духа вятър в едни и същи дни, гответе се за промени.

9. Учени от НАСА ще изобретят геврек, чиято дупка е от външната страна, за да се пести място в совалките.

10. Предизборно Столична община ще ремонтира един квадратен метър улица, без да стане кочина, да е кекаво и да струва 40 милиарда лева, с което ще се осигури преизбирането на Йордан Кафандъкова.

Колко от тия ще се сбъднат?

Избери отговор!
Край