10 Не!Ща с които Нинова ще трансформира БСП в нормална, несъществуваща партия

Feb 23, 2023     zhelyo     2465
Ситуацията в БСП е никак не нова или както биха го рекли хората от Източна България - Нинова. Вдъхновена от Кевин Спейси в Къща от карти, тя се справя с опонентите си и с вътрешната опозиция с една едничка цел - да преобрази партията в нещо приемливо след толкова години на меко казано противоречива роля в българската история.

Следва списък с действия и насоки, така щото БСП най-после да получи истински приемлив облик в 21 век и да сведе подкрепата си до благоприятен минимум. С тях Нинова ще завърши сполучливо задачата, поставена ѝ от Иван Костов и Световния империализъм.

1. БСП да покаже среден пръст на бедните в ситуация на инфлация и всевъзможни икономически кризи. И да концентрира усилия в провеждане на референдум относно това децата колко пола ще учат в училище. Същите деца, които пият по цял ден енергийни напитки и могат да гледат всевъзможни порносайтове от телефоните си.
2. Нинова да прати данни до Минстерството на финансите на САЩ за други нейни съпартийци. Само Р. Овч. да е в Магнитския списък не върви, след като има такива почетни консули на Русия като Георги Гергов в партията.

3. Предизборна коалиция с Възраждане. Любов към Русия, защита на лева, борба с кемтрейлс. Безброй са допирните идеологически точки и е сигурно, че кадрите на БСП ще бъдат в екстаз да поделят листите си с колегите си от Въраждане.

4. Следизборна коалиция с ДПС и ГЕРБ. Националноотговорното поведение изисква жертви и борбата с партиите на статуквото е възможна само с прегръдка с партиите на бившото статукво. В разпадналия се парламент те демонстрираха вече кураж за диалог. Няма място за червени линии!

5. Война срещу Истанбулската конвенция и Норвегия. Нинова да обяви пълна мобилизация в социалистическите редици, а и тамън виаграта, дето вече няма да стигне Русия, трябва да се използва за нещо.

6. БСП да дари партийната си субсидия. Благородна и красива идея наглед, която може би ще разочарова кариерните социалисти, незаемали работни места извън партийните ешелони.
7. Да призове народа към обиране на мандри. Пълният с безплатна храна търбух е идеал, залегнал в ДНК-то на Партията, предавано по полов път, както веднъж го заяви Антон Кутев. Но това няма ли да възроди БСП? - ще попитате. Не, няма. Явно не четете престижните онлайн медии, които разкриват какви отрови ползват българските производители на кашкавал.

8. Да заживее на Бузлуджа. Реално Нинова няма как да препотвърди повече абсолютната си власт, освен ако не превърне летящата чиния на Бузлуджа в свой луксозен пентхаус, ограден с 3-метров дувар с бодлива тел. И Кирил Добрев да ѝ бъде иконом и градинар.

9. В редиците на БСП да бъде приет Влади Горанов. Борисов се отрече от него, американците го ненавиждат, а имотните брокери знаят, че няма да видят и лев от него, защото живее без пари. Какво по-убедително трябва да има във визитката си един политик от това, за да бъде успешен бесепист?

10. Четете в новия брой на Прас-Прес.

Какво е бъдещето на БСП?

Избери отговор!
Край