10 Не!Ща, които ще се случат през 2023

Dec 29, 2022     zhelyo     4567
Медия №37 в страната и №32 в света знае какво-що, затова ще дръпнем леко завесата на това каква година идва. Ако не искате spoiler-и, то тогава заповядайте 10 Не!Ща, които ще се случат през 2022, за миналата година.

1. Най-интересните парламентарни избори на 2023 ще бъдат третите. Не зщото ще съвпаднат с местните избори, а заради начина, по който ще се проведе изборният процес - насън. Членовете на СИК ще бъдат оборудвани от ЦИК със специални съновници, чрез които ще разтълкуват и отчитат гласуването от избирателите, като гласоподавателите ще влизат в тъмните стаички да поспят.

2. Големият печеливш от ескалиращата световна инфлация ще се окажат онези, на които през 2020 им се смяхме, че се презапасяват с тоалетна хартия. Просто скоро няма да има хартия, на която да се печатат пари и собствениците на ароматизирана четирипластова ще са новите олигарси.
3. Русия ще обяви успех в специализираната си операция по демилитаризация и денацификация на Украйна. В жест на добра воля, а и за да подпомогне рускоезичното население, Москва ще приеме да плаща репарации на Киев в следващите 30 години, а за да се помири със Зеленски, Путин ще участва в комедийни скечове със Соловьов и Кадиров. 

4. Китай ще отвори напълно след пандемията от COVID-19 и седмица след нормализирането на живота кодошлия във Вухан ще хапне пак прилеп и ще кихне по нов, нечуван досега начин. След още 2 месеца масови локдауни ще се окаже, че просто човекът е бил алергичен към прилеп.

5.Лионел Меси ще дойде да играе в България, за да спечели единствения трофей, който му липсва - Купата на Съветската армия. Турнирът ще бъде възобновен по инициатива на Възраждане, а спонсор ще бъде Лукойл.

6. България ще предплати още 12 самолета F-16 под формата на безплатни завъртания в нашенските онлайн ротативки. Предложението ще ни е толкова убедително, че по-късно ще видим Байдън да пее Бонус след бонус вместо американския химн.

7. Телескопът Джеймс Уеб ще изпрати разтърсващи кадри, разкриващи че преди Големият взрив Македония е ползвала буквата Ъ. Също така ще стане ясно, че самият Голям взрив не е бил чак толкова голям и внушителен, просто македонците са го прехвалили, за да се изтъкнат.
8. България няма да бъде приета в Шенген отново, като и този път причината ще си бъде същата - чувстват ни по-корумпирани от ФИФА, но и за жалост по-бедни, че да си цакаме където трябва, за да ни пуснат.

9. Мъск ще започне чипиране на доброволци, като спрямо настроението му те ту ще бъдат активирани като армия кръвожадни киборги, ту ще танцуват весели танци и ще участват в страхотните му шеги. За да покаже, че чипът е безопасен, ще си сложи и на себе си, като сам ще хакне туитър акаунта си и заради бъг няма да спре да си говори сам чрез публични статуси.

10. Netflix ще започне снимки по "Съвременна българска митология" от Самуил Петканов, като за да се избегнат провокации и да бъде възприет сериалът добре в България, главните роли ще бъдат поверени на Житената питка, Медената питка. Зайо-Байо, Гъбарко и други, подходящи за ядене неща.

Ще бъде ли 2023 с нещо по-различна от 2022?

Избери отговор!
Край