10 Не!Ща, които ще се случат през 2022

Dec 28, 2021     zhelyo     8794
За да няма изненадани, прочетете и запомнете. Знаете, че Не!Новините не са единствените кукловоди, та са възможни леки девиации, но в общи линии ни очаква ей това:


1. Енергийната криза ще бъде решена от Кирил Петков и негова идея за правителствен стартъп. Във всеки офис, дом, спирка на транспорт и скамейка между магазини в мол ще се монтират велоергометри с динамо и всеки ще трябва поне 2 часа дневно да върти педалите, независимо къде е, като дажбата ще се следи от смарт часовник, спечелен след задължително ваксиниране. Инициативата ще се нарича "Педай своя принос за светлото бъдеще на родината!"

2. България ще стане страна №1 по стратегически запаси от турски прах за пране. Който е много по-прах за пране от тукашните ментета, а и сега е страшно евтин. Също така - читави цигари. Само идете, ей го къде е Одрин.
3. Иван Гешев ще арестува Иван Гешев и ще си повдигне обвинение в тежко престъпление. Обвиняемият Иван Гешев ще се оплаче от репресии, а обвинител №1 ще каже, че всички мафиоти, разкрити от прокуратурата, имат еднаква опорна точка. Делото ще се проточи с години и ще завърши без осъдителна присъда, поради недобре събрани доказателства. Главният прокурор ще запази работата си, а обвиняемият ще осъди България в Страсбург.

3. Пандемията ще бъде отменена за 2-3 месеца с цел спадане на напрежението и концентриране над инфлацията и енергийните кризи. През втората част от годината коронавирусът ще се завърне с българска мутация. При нея ваксините ще са безполезни и ще се лекува само с ракия, като се очаква хора по цял свят да протестират срещу това да дават на децата си ракия, а мнозина да заспят още при втората доза. Това ще доведе до нови 6-месечни локдауни в останалите страни, освен на Балканите.

4. Светът ще полудее по радомирска боза, след като Гуинет Поутроу направи реклама на хранителните и козметични ползи на тази малко позната по света напитка. 300 000 българи ще бъдат впрегнати в ударно производство на био боза за износ, а находчиви нашенци ще започнати и производство на сутиени поради последващото търсене на по-големи размери.

5. Бойко Рашков ще се захласне в чегъртането и ще захапе Путин и луксозните му имоти и яхти. Руските проправителствени медии ще напишат, че Рашков много пие и така без да искат ще го превърнат в новото божество за руския народ. На края на годината ще стане президент на Руската федерация.

6. Новият стадион на ЦСКА в Борисовата градина ще бъде всъщност мултифункционално здание, като ще комбинира в себе си спортното съоръжение, газов хъб и интерконектор, суперкомпютър, лот от АМ "Хемус", детска градина, както и последните 14 етажа от сградата "Златен век".
7. Закон за социалната справедливост и равенството ще гласи, че всеки в IT индустрията в България ще трябва да издържа по трима, които не са в нея, при това става дума за непознати, а не членове на семейството му. 

8. Бойко Борисов ще започне работа като охрана в Лидл. Кметът на Симитли ще стане кмет на София. На общинските избори из по-маловажните места в страната ще има скандали, защото на места машините ще обявят себе си за градоначалници.

9. Градският транспорт и Топлофикация в София ще фалират и ще бъдат заменени от редица малки бизнеси - рикши, маршрутни баничарки, човек с подгряващи шамари и клошарите, запалили бившото Син Сити.

10. Българите ще продължим да не сме подготвени за абсолютно никакви бедствия, за да не ги самопредизвикаме и отново ще гледаме сеира на света във всевъзможни кризи.

Каква ще е 2022?

Избери отговор!
Край