10 Не!Ща, които да живнат родния футбол

Oct 14, 2021     zhelyo     5716
Олелията с президентските избори в БФС насочи народното внимание към ритнитопката и мнозина откриха, че тя е като повечето работи у нас - в будна кома и схемаджии усвояват клинични пътеки, без да имаме истинско лечение. Няма да се вторачваме в личностите и да даваме оценки, а ще сме градивни. И ще дадем следните страхотни идеи за съживяването на родния футбол:

1. Футболът се суспендира, докато не се оправят стадионите, така че посещението им да не е 50:50 - или футболна емоция, или тетанус.

2. Играчите от вътрешния шампионат да могат да ходят на дискотека само след победа. Това ще засили конкуренцията и няма да играят толкова симулативно.
3. Купуването на съдии да се легализира. Отчисления от това да отиват за купуване на гащета в детскоюношеските школи.

4. Сашо Диков да се назначи като ръководител на VAR, за да добие смисъл тази система, която изпусна вече 20 дузпи от началото на сезона в родния шампионат.

5. Половината бюджет на БФС да се залага на победа на мъжкия ни национален отбор. При два поредни неуспеха да се вземат 3 точки, БФС гори без пари и клатичурковците там ще спрат да спят по цял ден и да пият по цяла нощ.

6. Кондиционен треньор на националния отбор да бъде диетологът на Делян Пеевски.

7. Когато няма мач, футболистите да ходят на работните места на феновете и да им викат "айде, работете бе, мърди" и да се заканват да спят с жените им.
8. Христо Стоичков. Просто няма как да оправяме футбола и №8 да не е негов.

9. Треньорите да бъдат глобявани с по една заплата за всяко "пак казвам" и "знаете, че не коментирам принципно съдийството, но..."

10. Прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Оптимисти ли сте?

Избери отговор!
Край