10 начина да не се унижи Путин

Jun 16, 2022     zhelyo     5541
От Киев за три дни, през демилиратизация, денацификация и свързване на Приднестровието с Крим и Донбас, до завладяването на металозавод и руините на няколко села - руските цели в Спецоперацията са гъвкави. Най-актуалната стъпка вече бе дефинирана от западните телефонисти, известни още като лидери на Франция и Германия - конфликтът да приключи, без Путин да бъде унижен, защото ядрените бомби го сърбят.

Армагедонът трябва да бъде предотвратен и ето впечатляващи идеи как да стане това:

1. Да турим Копейкин за премиер на България. Демилитаризацията на България е факт, а господинът, който публично заявява, че ще беси, трича и праща в Белене идеологическия враг ще извърши денацификацията. Вярно, България не е Украйна, но изглежда като постижима цел и може да бъде представена като успех на Владимир Путин.
2. Да му се редактира статията в Уикипедия. Там може Путин да бъде записан като победител, освободител, светец. И висок метър и осемдесет. 

3. Боби Михайлов да му се обади, за да го успокои. Колко пък унизен да се чувства, щом все още не е бил треньор на националния ни отбор по ритане на топка?

4. Да се концентрираме върху Медведев. За да запазим честта на Путин, нека да се присмиваме на Дмитри Медведев, който сам по себе си е като дуджето Румпелщилцхен и съвсем скоро ще потъне в земята от гняв.

5. Да кръстим на Путин нещо хубаво на Запад. Не, че има много хубави работи на Запад, ама се стараем. Примерно може да се прекръсти приложението за намиране на любов Tinder на Putinder. Или пък нашият най-голям телеком да си го прекръстим на Воваком. Опции с лопата да ги ринеш.

6. Клипче с известни личности, които разказват най-унизителните си моменти. Путин има нужда от кураж и да знае, че провалът, сконфузните ситуации и излагацията са част от човешката природа и никой не е застрахован, че няма да му увисне ракетата. Може дори да е глобална кампания с хаштаг #АзСъщоСеИзложих
7. Да го поканим да е следващият Ерген в едноименното предаване. Не, че няма да се излага и унижава, участвайки в подобна тъпотия, но хората много бързо ще забравят другите му унижения. Клин клин избива.

8. Евровизия. Влизате в YouTube, пишете "Putin Blueberry Hill" и виждате защо може да му се даде тая престижна награда, че дори и Златен Орфей, за да види, че го ценим, когато върши читави работи.

9. Да се съгласим, че целта му е била именно всичко това. Гениален стратег, който с хитри ходове е допринесъл за формирането на Украйна, украинското самосъзнание, суверенитет, армия и ищах на тази страна да се развива сама, без да виси на руската цица вовеки. Как строгата вълчица да отбие глезените си малки, ако не ги понахапе? Гениален още веднъж!

10. Прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Защо трябва да се държим с гениален управленец като с 4-годишно дете?

Избери отговор!
Край