САЩ призна, че пази Европа от Путин, включили са HAARP на 5

Nov 2, 2022     zhelyo     4681
ОКОЛО КАНЙЕ УЕСТ - Съединените американски щати признаха, че са увеличили на максимална степен 5 врътките на системата си за контрол над глобалния климат.

Причината за това е желанието Путин да бъде притиснат и енергийният му шантаж срещу Европа да не успее, като на Стария континент зимата се отмени и не се стигне до дефицит на газ, горива и некъпани французи.

Маскираната като програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние, съкратено HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), отдавна контролира климатичните процеси спрямо интересите на глобалните кукловоди и техните зиморничави рептилски майки, създаващи глобално затопляне, за да обгряват гънките си.
На въпрос откъде захранват системата, с която владеят такива мащабни метеорологични процеси, американците не потвърдиха, но и не отрекоха, че крадат ток от комшиите си, като се подразбира Русия, тъй като HAARP се намира в Аляска.

Българи за първи път откак спряха "Как ще ги стигнем американците" с Тодор Колев проявиха симпатии към САЩ, тъй като ще гледат Световното на по биричка и цацичка навънка.

Как работи системата?

Избери отговор!
Край