Вместо гей-прайд: В Москва се проведе парад на мъжествеността

Aug 13, 2013     zhelyo     9949
Вместо скандален и неправославен парад на хомосексуалисти, в столицата на Русия се проведе парад на мъжествеността, предвождан от Владимир Путин, съблечен гол до кръста.


Руският президент, който е известен противник на хомосексуализма и наскоро въведе редица закони, забраняващи и ограничаващи гей-общността, обяви, че руската нация се нуждае от това да подчертае своето мъжество и да демонстрира хетеросексуализма си чрез многохиляден парад от истински мъже.


"Маршируваме един до друг с хиляди руски мъже, държейки в ръка оръжия, за да покажем победата над хомосексуализма, който тормози KLETA MAJKA RUSSIQ!" - обяви Путин, ритмично стягайки ту лява, ту дясна гърда.
В парада се включиха руски патриоти и привърженици на по-крайни фракции, както и много руски духовници, които подчертаха, че няма да толерират хомосексуализма, който им пречи да бъдат толкова неистово хетеросексуални, колкото им се ще.


Същевременно гей-общността по света проследи хетеросексуалния парад в Москва, тайно желаейки да се представи за хетеросексуална, за да вземе участие, марширувайки заедно със здравите синове на Русия.

zhelyo
 

Какви права е редно да имат геювите?

Избери отговор!
Край