#PanamaPapers: Пеевски, Георгиус Георгиу ще съветват Путин как да крие по-добре

Apr 4, 2016     zhelyo     6351
НА ПАНАМАЙНАТА СИ - Оттеглилият се от бизнеса в България поради злоба и завист депутат с обясними поради успялост недекларирани стандарти на живот Делян Пеевски бе призован в Кремъл, за да посъветва руския президент как да крие.


Както е известно, международен консорциум от журналисти обяви, че разполага с 2.6 терабайта файлове, уличаващи дял от световния политически елит в български манталитет, включително и близки до Путин лица и обръчи от фирми в офшорно заделяне на пари за черни дни, което в българските среди бе отчетено като аматьорска грешка.


"Не разбирам защо не е звъннал на Баце да го попита! На Путин му разкриха и яхтите, и офшорките и имотите на любовниците. Балък в беда, ще гледам да му помогна, все пак сме на първо място хора" - обяви Пеевски, преди да излети за Москва.
Синът на Ирена Кръстева обяви за грешка да се оставят компютърни следи, след като всичко може да се запише грозновато и двусмислено на хартия и някой после да загуби важните документи, докато пикае по път към Следствието.


"В книжния тефтер всичко може да се зашифрова така, че после да си излезеш чист" - допълни гордо 10, който за няколко години от собственик на стар опел стана формален собственик на Булгартабак, медии, имоти, Техномаркет и още някакви неща, а сетне се върна обратно към това да е по документи анорексик.


Кипърският социално слаб собственик на българския туризъм и таксиметрови превози Георгиус Георгиу също ще помага на руския лидер, вероятно с план да инвестира във втори кабинков лифт в Сочи.


zhelyo

Как са крият парити?

Избери отговор!
Край