Песъка, Путин и Палпатин одобриха новия кабинет и промените в Конституцията

Jun 5, 2023     zhelyo     2702
РЕСТОРАНТ, ДЕТО НЯМА ОБЩО С МУТРИ ПОНЕ НА ХАРТИЯ - Новото правителство и конституционната реформа бяха обект на редица разговори през изминалия уикенд, след като пожъна екстаз от страна на народния представител Делян Пеевски.

Формални и неформални обсъждания на състава на ротационния кабинет Денков-Габриел се проведоха в ресторанти, зайчарници, манастири, подземия, Обединените арабски емирства и в клетката на гибоните в зоопарка, като трогнаха и свои, и чужди.

"Тъмната страна няма да помага, но няма и да пречи на новото правителство. Имаме уверения, че няма да прекаляват със Силата" - сподели император Шив Палпатин за няколко про-ситски сайта.
Въпреки негативните коментари за новото българско управление от интелектуалци като Пригожин, Гиркин и Кадиров, изненадващо Владимир Путин също призова за подкрепа към предложенията за конституционни поправки, очаквани от парламентарното мнозинство на ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ. 

"Давам 100 дни на новия кабинет" - пък написа столичният демон Песъка на стената на Бастилията зад Румънското посолство в квартал Гео Милев, като така се присъедини към Хламид Хламид, който е нащрек за новото управление, но признава, че то е възможен изход от политическия калъч в последната година.

Одобрявате ли новото правителство?

Избери отговор!
Край