Сирийският народ призова Асад, Обама и другите да си водят войната чрез Call of Duty или Battlefield

Aug 29, 2013     zhelyo     8334
Предстоящата война в Сирия да се проведе в мрежа онлайн, като заинтересованите да се стрелят в някоя от популярните военни игри Call of Duty или Battlefield. Това пожела сирийският народ, молейки за глътка мир.


"Като имате различия, бийте си се сами. Най-добре - онлайн, щото не ви препоръчваме истински кръвопролития. Ние се нагледахме" - посъветва световните лидери сирийската нация.


Както е известно, гражданската война в страната взима хиляди жертви всеки месец, а стотици хиляди напускат Сирия като бежанци, като всеобщото желание на сирийците е да не умират.
Идеята се прие с еуфория от международната общност, но страстите набързо се охладиха, след като се разбра, че няма как всички заинтригувани да бъдат разделени на две или повече фракции, тъй като Мюсюлмански братя, Асад, Путин, Обама, някакви саудитци, египетци, израелци и още видове кибици са се сплели като черва на преяло с люцерна агне.


"Ако измислим как да се разделим, ще играем войната на игра. Ако не стигнем до консенсус, ще се наложи да пускаме бомби върху невинни хора, както досега" - съобщиха организаторите на войната.


zhelyo

Коя е най-подходяща игра за решаване на геополитическите конфликти?

Избери отговор!
Край