САЩ наложи санкции на ЕС, финансирали мафията в България

Jun 10, 2021     zhelyo     10594
ТЯХНИНГТОН - Ударите по Закона Магнитски, свързани с България, стават все по-силни и може да потопят дори Стария континент.

Американското Министерство на финансите обяви списък от държави, съвпадащ с членуващите в ЕС, на които запорира сметки и активи заради прякото им участие във финансирането на мафията.

"Мафията в България е имала партньрско отношение от Европейския съюз и членките му. Без Холандия, те от срам се прекръстиха на Нидерландия и казаха, че винаги са презирали тъмните балкански субекти, та тях няма да ги пипаме" - обявиха американците точно в същия стил, както го пишем ние тук, само че на американски език.
Държавите са уличени в очевидното замеряне с крупни суми към България, използвани за създаването на корумпирани политици, безнаказани олигарси и служби за сигурност, контролирани от дебело дете и пиян философстващ чичко.

Европейските лидери опитаха да обяснят, че са давали пари, за да видят докъде просто ще стигне българската наглост, от чисто любопитство и с научна цел, а не защото са задници.

САЩ или ЕС?

Избери отговор!
Край