10 класически наши филма, които да получат холивудски римейк

Mar 19, 2021     zhelyo     6300
Холивуд си превъртя филмите, някои по 2-3 пъти отгоре. И посегна да прави римейкове на нашите. Ето таен списък какви филми се очаква да излязат скоро с кратко описание на сюжетите им

1.Време събирателно. 350 години след събитията във "Време разделно" младо семейство от турчин и българка откриват, че може би не са един за друг. Двамата не си вярват, той я командори, тя се опълчва. Но отиват на брачен консултант и изглаждат отношенията си, защото живеем в нови и по-рационални времена.

2. Дами канят 2. Чаровният изкуствен интелект на обучителен автономен електроавтомобил трогва жените с чар, романтика и манипулации. Влюбените в него и съпрузите им го преследват, а на него все повече му падат батериите.
3. Маргарит + Маргарита. Абсолютно същият сюжет като на оргиналния филм, като накрая се оказва, че Маргарит и Маргарита са един и същ човек.

4. Любимец 14. Африкански футболист идва в Левски на проби. Впечатлява и подписва договор, като се прибира до родината си, за да си уреди документите. През това време в клуба се появява неговият близнак, който е толкова некадърен футболист, но страхотен купонджия, че жените на останалите футболисти веднага му пристават.

5. Опасен чар. Бележитият актьор Кондорски е пресъздаден във CGI и deepfake вариант за довършването на последния му филм. Оказва се, че всъщност е инсинуирал собствената си смърт и Папагалев се опитва да се измъкне от поредната си измама. Дали обаче Сойков ще се измъкне или този път Гунчо Гунчев ще спре с измамите завинаги?

6. Кит без цензура. В съвременната преработка отпада цензурата и осмиването на социалистичесия режим и помпозната администрация са дори подсилени и уловилият кита се оказва премиер, който вади уловения морски гигант от багажника на джипката си.

7. Топло 2. В блока сменят щранговете и съседите споряд дали да се газифицират или да турят соларни панели на покрива. Пак майсторите изчезват, след като разпробиват всичко, но този път са си сменили половете и отказват повече да се занимават с мъжка работа.
8. Баш Майсторът: Автомагистрала Хемус. Внукът на истинския Баш майстор е в големия строителен бизнес и получава обществена поръчка за 8 трилиона лева и една година да довърши бележитата магистрала. В една пиянска вечер обаче той успява да похарчи всичките пари в ресторант с приятели и трябва да открие как да дострои магистралата с 40 килограма гипсово лепило и счупен наполовина крив мастар.

9. Утре. Филмът "Вчера", но заснет изцяло от селфи камерите на телефоните на учениците в пансиона.

10. Оркестър със име. 40 години по-късно оркестърът най-после си е измислил име, но за зла беда точно преди участието им в гранд-хотел "Варна" всичко е затворено заради 12-тата вълна от коронавирус.

Ще бъде ли супер това?

Избери отговор!
Край