10 иновации, които очакваме през 2020

Jan 15, 2020     zhelyo     5892
Годината е все още млада и повечето работи предстоят. Като например да бъдем озарени от поредния порцион иновации във всевъзможните технологически области. Ето кои ще са най-важните от тях:


1. Новата джобна Tesla. Най-екологичният автомобил досега, който човек си носи в джоба и по този начин не генерира никакви вредни емисии и не му трябва енергия.

2. Playstation 5. Ще представлява изключително сръчен робот, който вместо вас да играе на Playstation 4 и вие да си гледате спокойно.
3. Streaming платформа, която визуализира сериалите директно от мозъка ви. Визуализираните филми чрез четеца на мисли може да продавате на други хора да ги гледат.

4. iPhone без екран. За екран ще се плаща допълнително, ако искате да имате екран. Основната полза е, че без екран смартфонът ви няма да ви разсейва по цял ден да цъката тъпите сторита на безличните хора, с които дружите.

5. Превръщане на тленните останки във веган бургери, неотличими по вкус от месните. За все повечето хора, които се идентифицират като зеле.

6. VR возене в БДЖ. Симулация, която ще ни спести физическото разкарване и ще може да преживеем реалистичната илюзия на влаковата тоалетна и закъснение с 3 часа.

7. Клониран мамут. С вграден Google Assistant за изгубили се хора, които искат да разберат къде е най-близкия до мамута Starbucks.
8. Чушкопек - личен асистент. Който докато пече три чушки, може да ти провери столицата на Судан или през коя година е било Световното първенство по пчеларство в Исландия.

9. Пиратки, които гърмят в звуков диапазон, неуловим от ушите на кучетата и котките. За да сме хуманни селяци по Нова година.

10. Квантова газова тръба. Като я гледа руснак, по нея ще тече газ. Ако я гледа руснак - по нея ще текат санкции. Ако я гледа български политик - пари. Ако я гледа български гражданин - парите му.

Останаха ли неща за измисляне?

Избери отговор!
Край