09 победи на 05-ата колона у нас

May 5, 2022     zhelyo     4823
Денят на победата чука на нашите двери. Ако не показно, то поне в сърцата си всички истински българи сме боднали по една георгиевска лентичка, оформена на буквата Z. Нека се поздравим за малките победи, които сме постигнали на наш терен и тепърва постигаме в тези ключови за историята времена.

1. Дегазификацията на България. Зависимостта от фосилни горива е демоде и България бе тласната по път към добив на енергия от възобновяеми източници. 

2. До пълната денацификация и демилитаризация на страната остават няколко лесни стъпки. Забрана на гей-парадите и американците да забавят изтребителите Ф-16 още 2-3 години, така че МиГ-29-ките да минат своя период на полуразпад.
3. Доставките на политически, социални и житейски послания, трогващи тролетариата, ги плащаме в копейки. То си е направо подарък.

4. Не допуснахме газ и петрол от други сатрапски режими да топлят българския народ и да движат българската икономика. Ако енергията ще е от деспотични режими, да е от славянски деспотични режими!

5. Крадем от Запада. Ето, дори да гледаме основно европейски и американски филми и сериали, то ние си ги набавяме от торентите. По този начин врагът не печели от нас, а само ние от него. Няма нужда и да описваме колко нашенци източват социалните системи в Централна и Западна Европа, евала за което!

6. Проникнали сме на всякакви нива в конкурентната цивилизация и знаем слабостите ѝ. Ето, например, децата ни знаят и кътните зъби на евроатлантическите образователни системи. А образованието е фундаментът, който трябва да познаваме добре, за да противостоим.

7. Смирихме Симеон Дянков да не напляска руснаците. Ядрената война можеше да почне през 2012 година, а не 10 години по-късно, ако тогавашният ни финансов министър беше подпукал руснаците заради АЕЦ "Белене", както им се закани. После отиде малко да работи в Москва, за да види, че сме братя.
8. Другари в нужда се познаваме. И ако нямаме капацитет да помогнем на всеки руснак, то поне посланик Митрофанова има достъп до ИКЕА, Макдоналдс и бутикови чанти и дрехи, бидейки все още в София.

9. Прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Да празнуваме!

Избери отговор!
Край