Какви мебели за баня да изберем - Gaudi DS

Jun 16, 2021     zhelyo     1594
Когато обзавеждаме банята трябва да се съобразим с няколко неща, също както е необходимо и при обзавеждането на останалите помещения в дома. Големината, цветовете, подредбата, са само малка част от нещата, за които трябва да помислим. Все по-често санитарното помещение се превръща не просто в място за поддържане на личната хигиена, а в място за релаксация и разпускане след дълъг ден. Изборът на мебели за баня е не по-малко важен от избора на плочки, душ кабина, санитарен фаянс и други. Стремете се към комфорт, практичност и функционалност.

Важни ли са шкафовете 

Шкафовете определено са сред най-важните мебели за баня. На първо място помислете какво точно ще съхранявате в тях. Например, ако ще ги използвате за съхранение на кърпи за цялото семейство, то изберете по-голям модел и задължително водоустойчив. Ако пък ще държите препарати за почистване на дома, заложете на отделен шкаф с рафтове. Обърнете внимание не само на вида, но и на размера и дизайна. Комбинирайте различни видове шкафове сами или изберете луксозен ПВЦ комплект в цветовете, които Ви харесват. Каквото и решение да вземете, най-важното е да изпитвате удобство от крайния резултат.

Видове мебели за баня

Когато избирате, помислете за пространството, с което разполагате. Например, ако санитарното помещение е по-малко, изберете мебели, които да паснат на ъглите, оползотворете мястото под мивката и добавете рафтове, закачени на стената. Според материала, от който се изработват, мебелите за баня можем да разделим на два основни вида:
  • МДФ - те са влагоустойчиви, но директното обливане с вода може да ги увреди и да Ви се наложи да обзавеждате наново. Материалът позволява направата на по-нестандартни форми, но определено помислете на какво количество вода и влага ще бъдат подложени.

  • PVC - характеризира се с висока влагоустойчивост и водоустойчивост. Материалът е обработен с различни бои и лакова, като е изключително подходящ за по-малки мокри помещения. Той не би се повредил, дори при директно излагане на вода.

Голямо разнообразие ще откриете в онлайн магазина на Gaudi DS.

Защо да пазарувате онлайн

Онлайн магазините спестяват време, а много често и средства. Широката гама продукти на Gaudi DS ще позволи на всеки от Вас да открие точно това, което му е по вкуса. Ще откриете евтини модели, които в никакъв случай не отстъпват по качество на по-луксозните. Пазарувайте винаги от доказани производители на пазара, което Ви гарантира качество и добри крайни резултати. Каквито и мебели за баня да изберете, то бъдете сигурни, че ще Ви носят комфорт и спокойствие, защото определено ще Ви се налага да ги използвате за дълъг период от време.

Край