Първата фюжън баня отвори врати на ул. Шишман

Jul 7, 2023     zhelyo     2911
ДО ПОСТОЯННИЯ РЕМОНТ - Ново и необикновено преживяване очаква посетителите на първата фюжън баня в България, която отвори врати на ул. Шишман в София.

Фюжън банята е концепция, която съчетава традиционните балнеолечебни процедури с модерни технологии и ароматерапия, като надеждите на основателите ѝ са да изстискат максимално количество пари от скучаещите завалии, които все трябва да ходят някъде, за да не се разсеят от това колко скучни са сами по себе си.

"Нашият фюжън е между селска баня, руска баня, шведска сауна, котешка тоалетна и софийска Янчулева баня от началото на 90-те с режим на водата. Ще се сервира върджин/алкохолно дайкири от киснатото бельо на предишните посетители според нивото на естествена ферментация. Всичко ще бъде био, органик, еко, енвайронментали френдли, зиро уейст и състейнабъл, защото ще имаме и елемент от космическа баня, където всякаква течност се рециклира и ползва отново и отново" - споделят теляците.
Името на фюжън банята ще бъде хипстърско - Кисе&Пемза, тъй като наличието на амперсант в името автоматично покачва с 38% склонността на посетителите да плащат премиални събскрибшъни за плацикане.

"Първоначално банята ще работи само в неделя, но се надяваме с въвеждането на тази иновация да променим мисленето и да работим скоро и в сряда. В петък вода нема" - коментираха теляците.

Къпете ли се?

Избери отговор!
Край