Столична община до прокуратурата: Криптопирамидата Nexo непрекъснато разкопава ул. Шишман

Jan 24, 2023     zhelyo     6041
ЗАД ОПАШКАТА НА КОНЯ - От Столична община са подали сигнал до Иван Гешев във връзка със състоянието на централната ул. Шишман.

"Принципно е готово, но не е хубаво. Проведохме разследване и се оказва, че разкопават улицата в търсене на хипстърски криптовалути. Документите сме предали на държавното обвинение" - съобщиха за Не!Новините източници от Московска №33, знаещи че само тук думите им няма да бъдат изопачени, защото всички четат само заглавията на медия №37 в страната.

Според запознати ремонтът е готов от над година, но улицата е подложена на непрекъснати разкопки, тъй като има поверие, че посетител на джелатерия, супатерия и впоследствие обикновен бар е посял криптовалутите си в района.
"Ние зариваме, те копаят. И гражданите после живеят в лъжата, че ние не можем да направим нищо като хората. Не, всичко идва от опитите за заобикаляне на санкциите срещу Русия чрез злепоставяне на автентичните евроатлантици в полза на фалшивите, спонсорирани от Nexo" - убедени са управляващите София от ГЕРБ.

От Nexo обявиха, че не копаят криптовалути в България, но експерти по виртуалните парични единици обясниха, че е възможно заради все по-трудното сдобиване с биткойни неволно да са подкопали ул. Шишман откъм някоя офшорна област от другата страна на планетата.

 

Кога ще свършат разкопките на Шишман?

Избери отговор!
Край