Софийска община прехвърли Центъра за градска мобилност на клошар

Jan 18, 2023     Draxler     1574
МОСКОВСКА - Софийска община и Столичният общински съвет решиха окончателно проблемите с Центъра за градска мобилност (ЦГМ) като прехвърлиха дружеството на бездомен клошар.

Според запознати с това действие общинарите се надяват веднъж завинаги да се отърват от отговорността, която носят за лошото управление на ЦГМ, което вечно работи на загуба, вбесява софиянци като им поставя скоби на колите и провежда неразбираеми реформи в билетната политика на градския транспорт.

„Неефективно управление, разточителни дублиращи се позиции на заплатаджии в администрацията, стари автобуси, закъснения, руски валидатори, глупава билетна реформа – тези въпроси вече не към нас“, обясниха от общината за решението си.
Гражданите на столицата оцениха промяната положително, тъй като ЦГМ вече ще се управлява от някой, който използва градски транспорт и има личен интерес той да бъде максимално уютен.

Ако мярката с прехвърлянето се окаже успешна, такова действие се очаква да бъде предприето и спрямо „Топлофикация - София".

Доволни ли сте от ЦГМ?

Избери отговор!
Край