Столична община: Родителите, които наистина обичат природата, да пратят децата си в горите на Витоша, вместо в детски градини

Jun 1, 2021     zhelyo     6580
ДЕНЯ НА ДЕТЕТО - Изключителното количество ню-ейдж хипстъри, които се плодят в София, бе изтъкнато като един от проблемите, водещи до липса на места в детските градини.

"Освен нормалните хора, се оказа, че и тези странници, които никой не знае какво работят, но все отнякъде имат пари, произвеждат деца и кандидатстват за места" - възмутени са общинарите.

Съветите към жителите на София, които искат да спасят планетата, ядейки веганбургери за 20 лева хапката, е да не изискват лицемерно презастрояване и изграждане на нови детски градини.
"Нека пратят децата си в горите на Витоша, където да бъдат отглеждани от вълци, мечка и черна пантера, докато придобият рефлекси да се бранят от бистришки тигър. Нека покажат на рожбите си колко хубава е природата" - продължиха размишления от СО.

По официални изчисления, ако хипстърите и селяните в София разкарат децата си от системата за прием в детските градини, ще има над 3 милиона незаети места за децата на нормалните столичани.

От кои сте?

Избери отговор!
Край