Бойко Рашков преустройва ДАНС, ДАТО и ДАР в детски градини

May 19, 2021     zhelyo     4528
ПАПКАНЕ, СПИНКАНЕ, СЛУШКАНЕ - Държавните агенция "Национална сигурност", "Технически операции" и "Разузнаване" ще бъдат реорганизирани.

Това реши вътрешният министър Бойко Рашков, който по-рано тази седмица обяви, че ръководителите на тези служби са излезли в неплатени отпуски, за да не може да ги освободи от длъжност и да ги замени с Владимир Путин и Сретен Йосич.

"ДАНС, ДАТО и ДАР от утре започват прием на деца, като се надявам да поемат всички дечица, които не са били класирани в системата за детските градини" - заяви Рашков, късайки пагоните на висши полицейски служители, белязали кариерно израстване сякаш са се возили в асансьора на Цветан Цветанов към успехите си.
В новите целодневни детски заведения се предвижда децата да се учат да обезвреждат бомби, да слухтят за другарчетата си и да ровят в чатовете на жените и гаджетата си, за да видят с кой руски шпионин им изневерява.

Журналистите от бTV Биляна Гавазова и Златимир Йовчев ще бъдат назначени като аниматори, които да развеселяват децата, задавайки им гатанки.

Бихте ли пуснали челядта си на такава детска?

Избери отговор!
Край