10 разследвания на Елена Йончева, които крият от нас

Feb 7, 2019     zhelyo     10366
Елена Йончева още не е рекламно лице на прах за пране, въпреки че очевидно знае всяка една кирлива риза у нас. Разследващата журналистка, която знае колко струва всяка заварка на оградата с Турция, кой министър е кеширал неустойка, и кой премиер е купил чрез приятелче къща в Барселона, крие още тайни в разследващия си ръкав.

Но службите, метеорологическата обстановка и Корнелия Нинова я спират да ги изстреля наведнъж. Е, Еленаleaks е тук и това са разследванията, които се крият от широката общественост:

1. Канадска фирма вади яйцата от майонезите в България. Изнася ги в Заир на печалба.
2. Испанският Премиер Педро Санчес е купил къща в Хисаря на трите си любовници. Те са родили деца, които са от друг премиер.

3. Разследване кой е раздавал парите в TV7, платено от TV7 и струващо 600 000 лева. Реално разследването са самите фактури. 

4. Кацанията на Луната са чутовна схема за източване на Тутраканската селищна система. Ще искаме репарации от НАСА, Стенли Кубрик е записан да си признава режисирането на кукерския фестивал в Перник.

5. Детска градина в Пирдоп, използвана като цех за метаамфетамини. Децата са принуждавани да работят сутрин преди обяд 

6. Гербаджийски кмет краде асфалт и го слага в суджука на ортака си. Премиерът получава камъни в жлъчката от това.
7. Сметка в Биткойни, притежавана от финансовия министър Владислав Горанов. В разследването той твърди, че биткойните са на лаптопа на прабабата на жена му.

8. Правителството лъже за годината на Световното първенство по футбол 2030, за чието домакинство кандидатстваме. Оказва се, че става дума за 2300 година, като се опитват да усвоят парите отсега.

9. Кирил Добрев си е сложил кирилица на компютъра, за което държавата е платила 23 млн. лева. А в настройките на Windows, изтеглен от Zamunda, го има за без пари.

Последното и най-важно разследване дочетете в брой №44 на Прас-Прес.

 

Защо е толкова разследваща Елена Йончева?

Избери отговор!
Край