На какви спортове можем да залагаме онлайн

Sep 23, 2021     zhelyo     1625
Разнообразието от видове спортове в настоящите онлайн букмейкъри е значително и често затруднява начинаещите играчи в избора им на спортни залози. В следващите редове ще внесем малко яснота и ще дадем някои съвети в тази посока.

На какви спортове да залагаме онлайн

За значителното увеличаване на шансовете за спечелване при спортните залози, играчът трябва да избере най-добре разбирания от него спорт. Това позволява правилната преценка на трудността и потенциала за познаване на желания изход от срещата. Съществуват и още няколко фактора, на които се дължи успеха в спортните залози:

 • Възможностите за анализ на цялата налична информация и преглед на сигурните прогнози;
 • Прилагане на една или повече стратегии;

 • Правилно и ефективно управление на банкрола;

 • Доза късмет.


 • Спортни Залози
  На индивидуални или отборни срещи да заложим

  Най-важната особеност, преди втурването в емоционални спортни залози, е правилната преценка на вида спорт. Двете основни групи са индивидуалните и отборните съревнования, всяка от които има своите особености.

  В индивидуалните състезания участват двама човека противници, което не прави спортните залози по-лесно предвидими. Основни фактори в случая са психологическото състояние на всеки от съперниците, здравословното им състояние, дали са починали добре - все трудно предвидими неща, дори и в най-добрия анализ.
  При отборните съревнования, подобни фактори се елиминират със смяната на съответния играч и вкарването на друг на негово място. В този случай, голямо значение има системата на игра и определената от треньора на отбора стратегия.

  На кои се залага най-много

  Поради описаните по-горе особености на двата вида, най-предпочитани сред играчите на съвременните онлайн букмейкъри си остават отборните срещи. В тази категория, най-популярни са:

  • Футбол - 38%;

  • Тенис - 25%;

  • Баскетбол - 8%;
 • Волейбол - 5%.

 • Най-често спортните залози се правят по време на големите международни турнири, водещите световни клубни лиги и първенства. В подобни случаи, онлайн букмейкърите предлагат добри коефициенти и множество възможности за селекции в избора. Също, при необходимост от директно наблюдение на срещата, това е възможно благодарение на опцията за излъчване на живо, директно от сайта на букмейкъра.

  Кои са основните практически съвети за начинаещите

  Няма еднозначен отговор на въпроса относно правилния избор и той за всеки може да е различен. Съществуват три основни съвета, които са актуални. На първо място, трябва да се направи правилният избор на спорта, който най-добре познавате. На второ, възползването от възможностите за печалби на най-отразяваните от медиите срещи е добра идея. На трето, препоръчително е предварителното изпробване на стратегията в безплатните игрови режими на онлайн букмейкърите.

  Край