zhelyo ще доказва олигархичния си потенциал, вижте #КОЙ ще бъде кмет на Благоевград!

Sep 29, 2015     zhelyo     5951
ЗАДКУЛИСИЕТО - След като през миналата седмица zhelyo анонсира амбициите си и събирането на начален капитал за превръщането му в пълноценен олигарх, известният с псевдонима Самуил Петканов медиен магнат реши да докаже своите кукловодски таланти.


Кампанията на собственика на Медия №37 в страната бе взета предимно на майтап от широката и корпулентна общественост, което го принуди да покаже, че в рамките на един месец може да създаде кмет на голям областен център, в случая - Благоевград.


След като приходите в олигархичната ми кампания закотвиха на $190 долари, смятам, че не ме взимате насериозно. Вината не...


Кандидатът под номер 31 в изборната бюлетина Владимир Елезов ще бъде уреден лично от zhelyo на кметския пост в града, завладян от Lafka.


След като Елезов стане кмет, той ще прокарва интересите на бъдещия олигарх, като ще замени надписа Lafka от екипите на Пирин с логото на футболната секция на Не!Новините - Не!Засада, а под емблемата на Пирин ще се сложи вдъхновяващото латинско мото ЯМКС.


Причините zhelyo да избере Владимир Елезов за свое протеже са няколко, като най-изпъкваща от тях е убеждението на магната, че единствено политиците, гледали всички епизоди на South Park заслужават подкрепа.


zhelyo

Сериозен ли е zhelyo?

Избери отговор!
Край