Първият демократично създаден олигарх на България очаква вашите пари

Sep 22, 2015     zhelyo     5961
У ТЯХ СИ, ПОНЕЖЕ ОЩЕ СА ПОЧИВНИ ДНИ - Авторът и собственик на Не!Новините - zhelyo, събира своя първи милион в дързък, но и съвсем по силите ви план, чрез който да се превърне в първия демократично създаден олигарх на България.


ДАЙТЕ ПАРИ НА ZHELYO ЧРЕЗ СЛЕДВАНЕ НА ЛИНКА ОТ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ, ЗНАЧИ СТЕ ДОСАДНО НЕГРАМОТНИ И ПРОСТО ЩЕ ВИ СЕ ПРИСПАДНАТ ОТ ПАРИТЕ, С КОИТО БЪДЕЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ НА ОЛИГАРХА ЩЕ КУПУВАТ ГЛАСА ВИ.


Известният с имена като Самуил или Петканов, а понякога и двете накуп, цели да придобие своя начален капитал без посредници в лицето на държава, община, чиновници, шанаджии и други пиявици.
"Един милион директно от хората. Бързо и скромно! Ако тръгна по традиционния път, ще коствам на данъкоплатеца в пъти повече, така че дайте сега, за да не ви изляза по-солено" - заплашва пенкилер-журналистът от Медия №37, очевидно придобиващ маниерът на поредния досадник, който смята, че хората са му длъжни.


Така че спрете да четете глупости в Интернета за няколко минути, налейте пари в рязкото подобряване на житейския стандарт на zhelyo и продължете да разчитате на него за качествени глупости за четене в Интернета.

zhelyo

Дайте пари, после ще ми гласувате електронно, готовани!

Избери отговор!
Край