Стефан Софиянски: Хакнаха Стефан Янев чрез ваксината му

Sep 6, 2022     zhelyo     4226
ЗАЩО ТРЪБАТА Е ЦЯЛА? - Защо газът тече?

Коалицията между "Български възход" и "Съюза на свободните демократи" продължи да генерира нови и нови развития в рамките на стремежа към достигане на отговорите на горните въпроси.

Вчера Стефан Софиянски обяви, че статусът, в който пита защо тръбата е цяла и защо газът тече, е плод на хакването на профила на Стефан Янев, което после генералът отрече.
"Обяснението е просто. Дори и в момента моят адаш е хакнат, той си призна лани, че е ваксиниран. Вече и децата знаят какво има в тия ваксини - микрочипове от 5G нагоре. Американците искат да го злепоставят, те не търпят честни и независими български политици" - убеден е Софиянски.

Той допълни, че неговият коалиционен партньор няма как да отговори обективно на този факт, защото е реално в Параграф 22 - ако осъзнава, че е хакнат, то не е хакнат, а ако наистина е хакнат, то това ще го предотврати да се саморазбере. 

"Бившият служебен премиер Янев е изключително интелигентен, грамотен и адекватен човек и той просто не разбира, когато активизират ваксината му и му хакнат съзнанието" - смята бившият служебен премиер и столичен кмет Софиянски.


Дописката е по оперативни данни от @alexdeyanski

Хакнат ли е Стефан Янев?

Избери отговор!
Край