Боби Михайлов заменя VAR с гласуване чрез SMS-и от телевизионните зрители

Nov 2, 2022     zhelyo     6148
БФС - Зрителите на мачовете от А група ще решават спорните ситуации в мачовете занапред, тъй като VAR се провали. Това обяви президентът на футболния съюз Борислав Михайлов.

Той обяви, че по принцип не гледа мачовете от футболния елит, защото има възможност да гледа английско, испанско, немско, италианско, френско и други, далче по-смислени и истински първенства, но случайно се натъкнал на поредната гавра с обективността, произлязла от българското съдийство.

"Наистина ситуацията е много зле. Дори пиян човек ще вземе по-честни и обективни решения. Нали затова направихме тоя VAR, за да помага на съдиите и да предотвратява грешките им, а не да отблъсква и последните мазохисти, гледащи все още български футбол" - разгневен бе пред изпълкома на БФС Михайлов.
Именно за да се поощри зрителския интерес, се предвижда решенията вече да се взимат от телевизионните фенове, като за всяка ситуация ще се открива линия с кратък номер, на който срещу 5 лева без ДДС ще може да се пусне съобщение дали е имало засада, дузпа или удар без топка.

"Парите за SMS-ите ще отиват, където отиват. Идеята е да не гласуват бедни хора, защото те пият метилов алкохол и недовиждат" - обоснова се футболният ни президент.

Има ли засада?

Избери отговор!
Край