Домусчиев ще нареже и продаде NOVA на скрап, заменя Никол Станкулова с бразилка

Feb 26, 2019     zhelyo     8505
НЯКОЛКО ЕТАЖА НАД ВЛАДИ ГОРАНОВИ - Новият собственик на NOVA реши да преобразува медията, като я оптимизира и възвърне възможно най-скоро голяма част от инвестицията си.

Той ще нареже и продаде на скрап над 80% от материалните активи на телевизията, включително голяма част от антуража на иначе ракетата-носител на рейтинги Гала.

Предвижда се предаването Семейни войни да има нов водещ в лицето на Светослав Дяков от Лудогорец, а досегашният водещ Дидо-2 да бъде продаден за каскадьор в Турция. Виктор Николаев пък ще бъде продаден на Копенхагенския зоопарк за експерименти.
Голяма част от водещите ще бъдат подменени с такива, привлечени от Бразилия - заради склонността им да танцуват разголени и да носят емоционален заряд.

"Никол Станкулова е хубава, както и другите синоптички, но са скучни като българското първенство по футбол. Трябва малко живец, малко жар. Затова съм викнал бразилки, които ако се наложат, ще продам в Германия или Турция за 6 милиона евро" - споделя елемент от досегашното си know-how Домусчиев.

Ще стане ли най-гледана телевизия Нова?

Избери отговор!
Край