България отговори на Жириновский: Русия е нашата по-голяма Македония

Feb 25, 2014     zhelyo     7294
В един паралелен свят, в който България не бе управлявана от дупедавци, българската дипломация отговори на изказванията на подпийнали имперски чички и обяви, че Русия е просто една по-голяма Македония.


"Дадохме им азбука, отпуснахме им стари наши територии, измислиха си нация и сега се мислят за голямото добрутро" - споделя външният министър Вигенин, който в паралелната вселена разполага с тестостерон.


Отзвукът идва, след като Владимир Жириновский направи забележка на бунтуващите се украинци, че не се снишават като словаците и българите. България зае адекватна позиция и пожела имперските мании на едни или други големи страни да си останат насън, за да няма възпитателни шамари зад врата.
"Американското "освобождаване" на редица държави напоследък не се различава с "освобождаването" от Русия - уж те освободили, а после те пишат към тях и те смятат за своя губерния. Абе, ей, оставете ни наистина свободни, като сте толко ербап" - споделиха родни дипломати, които в паралелната вселена считат, че България трябва да има достойнство и независимост.


Междувременно в още по-паралелна вселена Швейцарията на Балканите проведе референдуми по всички отнасящи се до обществения договор въпроси, а населението бе по-ангажирано със собствената си съдба от всякога.


zhelyo

В паралелна вселена: Как бихте отговорили на Русия?

Избери отговор!
Край