Крим - №1 сред чуждестранните дестинации на българските туристи през лятото

May 12, 2014     zhelyo     5466
СЕВАСТОПОЛ, КРИМ - Преминалият (или преминат) в руско владение черноморски полуостров Крим се готви за първа година на наплив от европейски туристи с евразийско мислене, гордеят се жители на Севастопол.


"Все повече са възмутени от Евроатлантическите ценности нормални жители на Европа. Разчитаме на тях да дойдат тук и да подкрепят икономиката след процедурата по анексирането на полуострова от Русия" - споделя Володя, който държи малка кръчма в Севастопол, която не е зареждал със стока от месец, но се надява да успее да се запаси за началото на летния сезон.


Целта на туристическия сектор в Крим е да предложи на гостите си алтернатива на суетата на конвенционалните курорти, в които се набляга на удобствата и развлеченията, като заложи на сигурността, която само маскиран екскурзовод с калашник може да вдъхне.
"Имаме информация, че над 70% от българите, които планират почивка в чужбина, са избрали Крим. Очакваме братята и сестри славяни" - споделя с образцов соц-патос 57-годишната Олга от Симферопол.


Както е известно, България е бастион на съветската любов и нашенци ще престанат да наливат трудовите си левчета в икономиките на развратните страни от ЕС, където бяха мамени да ходят напоследък заради това, че няма визи.


zhelyo

Бихте ли летували в Крим?

Избери отговор!
Край