София продаде Провинцията на Русия - всички доволни

Oct 22, 2014     zhelyo     6668
ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР - Комисията по защита на конкуренцията от уроки и вуду позволи дългоочакваната сделка между София и Русия за продажбата на имагинерната земя отвъд Околовръстното.


Сделката е за 900 000 рубли, тъй като софиянци или не оценяват високо Провинцията, или смятат, че всички пари в размер от стотици милиони са си доста. Смяната на собствеността бе отбелязана в Търговския регистър.


По този начин София се отърва от онзи дял от България, който я дърпа назад икономически, презира я, но не спира да изсипва селяци, носещи анцузи по всяко време, освен по физическо, когато си слагат дънкито, но същата София обича при всеки уикенд с повече от 2 почивни дни да ходи при провинцията и да се възхищава колко е евтино, спокойно и какъв чист въздух има.
Провинцията също бе доволна, защото предвкусва огромните инвестиции на Русия и братската любов, нищо че и досега у нас има над 50 000 руски фирми, платили окол 12 стотинки данък-печалба, а руснаците гледат на българите като хора, които трябва да им лазят в краката.


Русия изрази задоволство, че в България е минала толкова тънко, без да се налага да праща танкове и да организира вежливи хора. Така всичко се нареди добре за всички.


zhelyo

Какво ваше бихте продали?

Избери отговор!
Край