Американското разузнаване: Рашков ще арестува Борисов на партито за рождения му ден

Jun 2, 2021     zhelyo     6286
БОЙКО VS. БОЙКО - Кой е по-по-Бойко ще се разбере в близките дни, стана ясно от подслушване, извършено от американските служби, които си следят съюзниците да не шавнат към Русия повече, отколкото с едва няколко милиарда за Белене и някакъв поток по избор.

Според оперативните данни вътрешният министър наистина иска да арестува бившия премиер, като за целта е оглавил спецакция с кодово име "Кюлче за ЧРД", целяща отряд "Кобра" да щурмува тържеството за рождения ден на Борисов на 13 юни.

"Да го хванем с кюлчета в едната ръка, белязани от Христо Йовов карти в другата и Кирил Домусчиев нервно да чака за тоалетната. Ще викнем и тия от Нова телевизия, дето винаги снимат изотгъзнем на всички спецакции и после наричат репортажа си "разследване". Сърпът и чукът ми се изправят, като изричам тези думи" - обявил Рашков на доверени висши новополицаи и тежки криминални ченгета, неарестувани през последните години въпреки греховете си от минали епохи.
Подслушващите от NSA обаче съобщават и за възможност арестът да бъде избегнат или поне отложен, тъй като лидерът на ГЕРБ обмислял да отложи тържеството за след края на ретроградния Меркурий.

"Борисов разчита на врачки и нумеролози да избегне неприятности. Знае да не предприема нови запознанства и да избягва пътувания и давания на заеми по време на трудни астрологически периоди. Руският агент, чието име дори го издава - Рашков, обаче има на своя страна възможността да арестува адаша си и без празненства" - сочи докладът на американските разузнавачи.

Бойко срещу Бойко. За кого сте?

Избери отговор!
Край