Слави поиска Борисов да му подари ГЕРБ, дава му да води шоу по 7/8 и Рашков щял да го остави

Jul 13, 2021     zhelyo     8065
ЕДНА ОТ МИЛИОНИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ - Станислав Трифонов протегна ръка към вечното дете Бойко Борисов и му предложи царски път до 10.

Сделката се състои в безболезнен преход на властта, в който Борисов се оттегля от лидерството в политиката и влага енергията си в това да развеселява зрителите на телевизия Седем осми с анекдоти от безкрайните си детски години, построеното в България, видимо от Космоса и обяснението как неговите хора не купуват гласове, но жандармерията му е изплашила ромските фенове.

Бившият премиер също така няма да бъде викан на разпит от чичо му Бойко (Р), нито питан повече за кюлчета, плеймейтки, къщи в Барселона и Котараци, а пък неговото близко обкръжение също щяло да остане на мира.
Бившият водещ от своя страна ще получи в замяна контрола над цялото депутатско войнство на остатъка от ГЕРБ, който щял да бъде разпаднат на няколко групи - Новото време, Българска нова демокрация, Партия на българските жени и Движение за национално възраждане „Оборище“, с подкрепата от които ще се направи правителство на националното усмотрение.

При наложителност е възможно към сделката по-открито да се запише и ДПС, за да възобнови стабилния модел на Тройната коалиция, което изглежда като новост в очите на по-младия или късопаметен електорат.

Това Не!Новина ли е?

Избери отговор!
Край