САМО В НЕ!11!11НОВИНИТЕ: Курумбашев плащал на ГЕРБ да саботира Станишев

Jun 27, 2014     zhelyo     4084
ЕСКЛОЗИВНО, СКАНДАЛНО, ШОКИРАЩО, ШЕСИ***МАЙКАТА - В любимия на цяла България медиен стил Не!Новините стигнаха до грандиозния, епохален и монументален заговор срещу европейското бъдеще на Сергей Дмитриевич Станишев.


Наш съвсем ненадрусан, неподпийнал и нешизофренен източник разкри, че лично конкурентът за евродепутатското място на Станишев - Петър Курумбашев, е плащал на Бойко Борисов, за да бъде провален кворумът в Парламента и да не бъде гласувана оставката на Станишев.


Напусналият 42-ото Народно събрание с вярата, че ще кацне в евродепутатска банка Курумбашев, който бе изпържен от внезапната идея на Станишев да отиде вместо него, е предлагал на Борисов редки стикери Panini за албума от Световното в Бразилия, ако спира кворума за гласуването на Станишевата оставка.
"За сряда му е дал целия отбор на Иран, много са редки. За вчера му е дал всички стикери на стадионите, а за днес не е ясно какво ще става, защото Борисов май е попълнил албума" - споделя източникът ни.


Все пак е възможно Курумбашев да подкупи Борисов и днес, предлагайки му шишенце с чудотворните сълзи на Тити Папазов, които изпълнявали желания.


zhelyo


 

Имате ли за менкане?

Избери отговор!
Край