Не!Новина от бъдещето: Пеевски - избран за президент, отсъпва на Бареков

May 30, 2014     zhelyo     7255
2016 ГОДИНА - Делян Пеевски е избран за новия президент на България, обяви ЦИК, след като спечели срещу пред кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов, при 15% избирателна активност. На пресконференцията, обаче самият Пеевски великодушно отстъпи поста на Бареков като компенсация, че телевизията, в която работеше бившият водещ, е била "несправедливо пришивана" към ДПС.


"Не ни стигнаха средствата да раздадем кабабчета за всички български граждани и затова не спечелихме сами изборите. Благодаря на победителя за отстъпеното президентско място. Но аз не ламтя за постове. Затова на свой ред отстъпвам президентството на достоен човек като Маргарита Попова. Аз ще се задоволя и с премиерския пост" - добави скромно Бареков.


"Важното е, че отново бихме БСП. Не знам как не ги е срам тия хора бе! Бихме ги не, ами го размазахме от бой. Освен това бих един път и Барека на канадска" - сподели пък Борисов. Последната информация обаче бе веднага отречена от щаба на ББЦ и бе окачествена като "изключително грозна инсинуация".
Четвъртото си място в президентската надпревара лидерът на БСП Сергей Станишев коментира така: "Най-големият губещ на тези избори е ГЕРБ. Защото като съберем резултатите на БСП, ДПС и ББЦ, ние имаме с 1.5% повече от тях. Затова няма основание да се говори за оставка на правителството. Още по-малко пък за моята. Но не се притеснявайте за мен. Аз умея да нося отговорност. Точка"


"Имаме данни, че 15% от избирателите ни просто са ЗАБРАВИЛИ, че Ивайло Калфин на тези избори вече не е кандидат за президент от БСП. Или просто не са разбрали" - неохотно призна Мая Манолова.


Емо

Как ще коментирате победата на Пеевски на президентските избори?

Избери отговор!
Край