Playstation 4 - най-примамлив за българските емигранти

Jan 23, 2014     zhelyo     4531
В публикацията има елементи на реклама, но също така елементи на хумор, на тъга, на твърдение, на хипербола, на абсурд и на запетая. Да, най-вече има елементи на запетая.

 

Новото поколение на популярната игрална конзола на Sony се оказа най-достъпният и бърз вариант за емигриране на средния българин, сочат народопсихолози.
По-евтин от пътуване, настаняване и осигуряване на режийни за по-скъпия живот в уредените страни, новият Playstation 4 ще даде възможност на отчаяния от изтощителния псевдопреход нашенец да се потопи в нормални светове, където без ограничения да трупа пари, бонус точки, любимите му отбори да побеждават на футбол и да кара лъскави коли с превишена скорост без опасност от плащане на подкуп на полицай.


"За разлика от емигрирането в някоя нормална държава, в Playstation 4 българинът няма да има нужда да се раздели с родината си, близките си и онази любовница, която е обещал да вземе вместо жена си, щом се установи в новата страна" - наблюдателни са експертите.


Конзолата ще се появи на пазара следващата седмица, което събитие се очаква доста повече от отварянето на границите за български и румънски работници, след което във Великобритания се очакваше вълна от емигранти, а реално отидоха около трима.


Както е известно, при играенето на компютърни игри човек губи представа за времето, не яде и не излиза наляво-надясно, което се очаква да доведе българина до завишена спестовност и безумно сръчни палци.


zhelyo
Край