Не!Ревю: Мишката със сърце на тигър Razer DeathAdder!

Dec 3, 2014     zhelyo     4264
В следния текст има мишково позициониране с комерсиална цел, така че се възхитете колко яко се рекламира в Не!Новините.


На тоя свят има два типа мишки и само единият не издава зловещи звуци през нощта, защото сте решили да отглеждате миниатюрен бозайник, полезен само на фармацевтичната индустрия. Другият тип мишка е разкошният, защото с нея може да се цъка върху цялото човешко познание из Интернета, да се играят игри и да се свети в очите на колегата, с когото непрестанно се разсейвате в офиса.


На върха на еволюционната верига на цъкащите мишки е Razer DeathAdder, която е идеална за ония игри, дето се стреля от първо лице. Даже има една игра със снайпери, дето на забавен кадър показва headshot-ите и как куршумите минават през тялото на убитите и дори има testicles shot. Sniper Elite се казва и с тая мишка може да поразите стотици органи на зомбита, което е ОК, щото навънка е студено вече.
Пълният модел на мишката е Razer DeathAdder 2013, но в името на маркетинга го крихме до третия абзац, за да се зарибите и да преглътенете факта, че не е 2015. Но пък върви с илюминатски светещ знак и никой няма да ви се присмее, че моделът на мишката ви носи числото на отминала вече година по викторианския календар.


Устройството разполага с 5 Hyperesponse бутона, което е малко досадно, защото ако се бяха сетили да направят единия да не отговаря много-много, доста по-високо щяхте да оцените останалите 4.zhelyo 

Какво не знаете за мишките?

Избери отговор!
Край