Не!Ревю: Модерната версия на СИК и ВИС-2 - Grand Theft Auto V от ozone.bg!

Dec 17, 2014     zhelyo     4648
Днешното Не!Ревю на едно от 20-те милиона неща, които може да си поръчате от ozone.bg, ще разгледа играта, която ви позволява да биете хора, докато си седите вкъщи - GTA V.


GTA сериите винаги са ни навявали носталгия към 90-те години, когато кражбата на коли и безнаказаното пребиване на хора с бухалки бележеше детството ни, преди компютрите да се научат да работят със сносна триизмерна графика.. 


GTA V е възможно най-разкошната версия на Grand Theft Auto поредицата, в която имате с 278% повече варианти за убийство, отколкото във всички предишни GTA и техните потребителски модификации, които си теглехте от торентите, за да може да крадете Лади.
Градът, в който се развива действието, се казва Los Santos, като освен в него, може да се щъка наоколо без винетка. Пейзажът е нещо средно между Бизнес парка в Младост 4, индустриалната зона северно от Централна гара, пасторалните пейзажи от Чипровци и някаква странна оргия между Нарния и Мордор.

 

Във всяко едно копие на Grand Thef Auto V за PC, PlayStation 4 и Xbox One са включени като бонус 1,000,000 GTA$, които макар и имагинерни пари са си пак повече от 1 милион рубли.. Те служат за закупуване на различни предмети в играта, като автомобили, оръжия, дрехи и други аксесоари, което въобще няма да ви накара да се чувствате като малко момиченце, което кара техните да ѝ купуват роклички за барбито.


Grand Theft Auto Online пък е мрежовата версия на играта, където може с вашите онлайн-приятели да се направите на Чуковете на Таки и да ходите да шамарите хора, за да си изхабите енергията и да не тръгнете да го правите наистина, че някой ще ви пребие, понеже все пак сте си кекави.

zhelyo

Какво по-смислено от прекарването на новогодишните почивни дни в игра на игра?

Избери отговор!
Край