Опашката от кандидат-защитени свидетели пред кабинета на Гешев стигна до Парламента, там свършиха имуностимулантите

May 16, 2023     zhelyo     2399
ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - През днешния ден обстановката в района на жълтите павета е напрегната, като още от ранни зори се извиха опашки пред кабинета на главния прокурор.

Сетилият се най-после да си свърши работата обвинител №1 на страната е залят от писмени и словесни кандидатури за позициите на защитени свидетели, които срещу сделка с прокуратурата да разкажат и покажат каквото знаят.

Опашката започва от кабинета на Иван Гешев в Съдебната палата, минава през площад Св. Неделя до Президентството и Министерски съвет, след което по ирония на съдбата стига до Народното събрание по бул. Цар Освободител.
В сградата на Парламента пък свършиха имунобор, изопринозин и изорекс, като се очаква днес или утре имунитетите на обитателите да почнат рязко да падат, да им прилошава и да отидат в чужбина за лечение.

"Надявам се да сме в една килия с г-н Борисов, защото много хубаво почнахме да преговаряме за съставяне на експертен кабинет. В името на България не трябва да спираме да преговаряме." - заяви Кирил Петков, поставяйки бъднините на държавата над своята свобода. 

Колко имунитета ще паднат?

Избери отговор!
Край