Нацията най-сетне реагира: Гешев накарал цялото ВСС да плюе в лица

Feb 5, 2020     zhelyo     5161
СТРАНАТА - След седмици на ефирно дюдюкане, гледане на сеир, снишаване и страх от заемане на позиция, нацията най-сетне се разцепи както трябва по отношение на новия главен прокурор Иван Гешев.

След като досега само шепа протестиращи и контрапротестиращи оценяваха личността и работата на Гешев, от днес абсолютно всеки нашенец с достъп до Интернет е "за" или "против".

Причината е скандал от миналата седмица, който стана публичен, след като възмутен баща на член на ВСС сподел, че обвинител №1 е накарал всички членове на институцията да плюят в лицата различни обвиняеми и проектообвиняеми лица.
Последва вълна от възмущение по стени, форуми, чатове, коментарни секции на сайтове, като виртуалното размахване на пръст е с доводи човешки права, неприкосновеност на личността, колко грозни са унижението и злоупотребата с власт, а и също така, че членовете на ВСС се държат като безгръбначни третокласници.

Разбира се, наличието на едно мнение мигновено доведе до противното мнение от хора, които основно не харесват типажите с другото мнение:

"Много мекушави снежинки. Не искате ред, не искате дисциплина. Трябва повече плюнки да почнем да раздаваме всички и България ще се оправи, Преходът ще свърши, а Народът на Родината ще Добрува. Свобода или плюнка!" - разпени се човек, който е на още 17% лудост от това да почне да прави поразии със самоделни оръжия.

Защо хората масово се вълнуват от маловажни локални неща?

Избери отговор!
Край