Шефът на НАТО дошъл, за да купи 2 декара българска земя

Apr 11, 2014     zhelyo     3921
ПИРДОП, БЪЛГАРИЯ - 2 декара земя между с. Душанци и гр. Пирдоп са причината за посещението на чужденеца и шеф на НАТО Андерс Фог Расмусен и последният да затвори вратата.


"Дошъл е да регистрира фирма за 2 лв. и чрез нея да купи тучни български ливади, на които да посади ГМО-рапица" - твърдят служители от Община Пирдоп, пожелали анонимност, но неполучили я, тъй като в същия миг отишли на кастинг за реалити предаване по телевизора.


Неслучайно и президентът Росен Плевнелиев щял да награди Расмусен с орден "Стара планина" - за да не забрави къде се намират земите му - в подножието на Стара планина и Средна гора.
Досега се предполагаше, че посещението на генералния секретар на Северния атлантиденски алианс е заради зачестилите въоръжени грабежи, тъй като жандармерията ни е заета да пази буркани по селата и България иска танкове и изтребители да пазят банки и бързо-кредитни офиси.


Така Андерс Фог Расмусен става поредният чуждестранен грабител на българска земя и е видно, че е по-добре да я дадем на Путин, понеже сме го виждали гол.


zhelyo

 

Какво да го правим?

Избери отговор!
Край