Русия поиска спешно приемане в НАТО

Jun 24, 2023     zhelyo     8661
БЕРЛИН - Руският президент лицето Владимир Вова Путин кацна преди минути в Берлин на спешни преговори с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Срещата е поискана от руска страна с цел обсъждане на условията за спешно приемане на Руската федерация във военния съюз и осигуряването на военна подкрепа и защита на Москва.

"Впечатлени сме от това, което направи НАТО за Украйна и искаме от същото. Искаме да превърнем Воронеж в Бахмут и да спрем Частната военна компания Вагнер там, за да не стигне до Москва" - обявил в прав текст Путин.
Държавният глава на Русия също така ще увери Столтенберг, че Специализираната военна операция в Украйна върви по план, но е готов от великодушие да върне териториите на Украйна, стига да получи 3-4 установки M142 HIMARS и двайсетина Javelin комплекта за чушкане на бронирана техника.

"По нареждане на държавния глава преминаваме към демонстрация на евроатлантически ценности и свиквам спешен гейпарад в Грозни" - съобщи междувременно Рамзан Кадиров, докато Дмитрий Медведев обяви, че ще пие йегермайстери с редбул и ще гледа тоя филма с момченцата.

Да приемем ли Русия в НАТО?

Избери отговор!
Край