Русия ни пуска контра-кемтрейлс, пази и лекува българския народ

Apr 9, 2014     zhelyo     17469
МОСКВА, KLETA MAJKA, BRAT I BASHTA ROSSIQ - Мерки срещу американските конспирации в България обяви премиерът на Русия Дмитри Медведев, докато Владимир Путин почти не се виждаше иззад него.


"Ще пуснем контра-кемтрейлс. Химическите следи от западни неидентифицирани самолети, ръсещи братята българи с грип, контрол над ума и канцерогени може да бъдат преборени с разтвор от православна светена вода, заредена с енергия на кристали и магнити" - споделя плановете на руското разузнаване Медведев.


За чипирането от ЕС Русия ще изпрати магнитни гривни, които да са с толкова силен магнетизъм, че ще изтриват чиповете и ще предотвратяват функционирането им.
Срещу психотронните оръжия, облъчващи хората из цялата страна Русия ще разположи медии, опиращи се на достоверността и дълга към душевния баланс в обществото.


Единственият заговор срещу българите, за който Големият брат все още няма лек, били реалити предаванията по телевизора, където бездарни хора с високо самочувствие пукали неволно собствените си балони под звуците на чуждия присмех, но Русия нямала очи да противодейства на това с оглед Филип Киркоров.


zhelyo по идея на синьокракото буби

Ще ни спасят ли?

Избери отговор!
Край