Намериха народ в безпомощно състояние, може да е опит за самоубийство

Jul 28, 2015     zhelyo     13244
МОРГАТА НА УЛ. ЗДРАВЕ - Световните агенции съобщиха, че снощи на Балканския полуостров, западно от черноморския бряг, е намерен народ в безпомощно състояние.


Самоличността не се уточнява, но полевите тестове сочат 80% българско съдържание в кръвта. Дошлите на място спасителни екипи са констатирали кома. По тялото на народа са открити множество следи от системен тормоз.


Уточнява се дали синините, прободните рани и следите от удари с тъп предмет по главата са резултат от насилие или от самонараняване. Не се изключва версията за впечатляващо сложен опит за самоубийство в резултат от тежко психическо разстройство.
Части от тялото на народа липсват, но впоследствие са били проследени през софийското летище и намерени в други държави в сравнително добро състояние. Пострадалият не е контактен. Не е потърсен от роднини.


Веднага е приложено изкуствено дишане по европейска технология, а включените на място системи в момента поддържат медикаментозна кома. Разпитани са съседните народи, които са заявили, че “ами той така си беше”.


Езиковъд

Самоубийство или не?

Избери отговор!
Край