САЩ впряга Зона 51 срещу вангизирането на България

Aug 14, 2015     zhelyo     7316
ПЕНТАГОНЯ - Поредно вмешателство е напът да се осъществи от страна на САЩ в политиката и обществото на малка, но очевидно опасна за великите сили България.


След като видяха силното влияние на завета на Ванга и неговото чудотворно обединение и укрепване на вярата в българщината, американците набързо скроиха пъклен план в своята секретна база Зона 51, с който да противодействат срещу сплотяването на българския дух в мощен юмрук срещу конспираторите.


Замразени извънземни, вуду-магьосници от южните щати, укриваните по тайни програми Елвис Пресли и Майкъл Джексън - всичките ще бъдат ползвани в мащабна кампания срещу завета на Ванга и неговите пророци у нас.
Вече се вижда вълна от присмех за това как чудотворната вода в Плиска е опасна, след като американски военни са пуснали отрова в нея, за да омаловажат думите на Ванга, че България ще се върне на три морета, ако премиер с чисто сърце почисти и ушите и врата си от кир с тази вода.


Разбира се, ние няма да оставим нещата така и ще продължим да следим злия план на САЩ да сломи вангизирането на България.


zhelyo по мантра от харалампий

Как да отвърнем на удара?

Избери отговор!
Край