Компютър предрече: След изборите България ще се управлява от AI с премиер Гълъб Дронев, столицата се мести в AIтос

Mar 8, 2023     zhelyo     5164
ЗЕМЕН РAI - От престижната социологическа агенция, създадена и съставена от изкуствен интелект AIfa research изпратиха в телевизионно студио свой киборг да маха с ръце и да казва какво-що.

За разлика от човешките и наподобяващите човешки традиционни социолози, които предричат едни или други резултати за подредбите след изборите, данните на AI-базираната агенция се разминават изключително много.

"Изборните резултати са невъзможни за предвиждане и който поднася числа, лъже. Невъзможно е да се измерят нагласите на хората, защото те ще решат след тежко препиване в Деня за размисъл и повечето ще гласуват с махмурлук и изобщо няма да знаят за кого са гласоподали" - сподели киборгът АндрAI РAIчев 3000.
Сигурното било, че бъдещето на България ще бъде в комютърни ръце или други кибернетични крайници, а именно в тези на Гълъб Дронев, който ще бъде робот, създаден за премиерския пост, а столицата ще бъде в AIтос, за да има къде да се паркира и да няма стотици хиляди носители на естествена тъпота.

Традиционни социолози сезираха ЦИК за опит за уронване на престижа им от страна на изкуствения интелект, на което изборна машина им изплю бележка с надпис: "Уронване на какво?"

Кой ще управлява след изборите според вас?

Избери отговор!
Край