Борисов: България е първата страна в света, която приключи масовата фаза на ваксиниране

Feb 24, 2021     zhelyo     6904
ФЕРМА ЗА ОХЛЮВИ - На традиционната инспекция с джипа за днес премиерът Бойко Борисов не само се ръкостиска и прегръща с партийния актив по райони, а и говорѝ пред камерата.

Докато разглеждаше ферма за охлюви в двора на къща, министър-председателят използва случая неработещата в Министерски съвет вече от половин година Севда да е пак случайно наоколо с камерата, за да коментира как върви имунизацията.

"Спекулират, че ваксините са посвършили и се опитват да ни набедят. Но сме свикнали на измислици, особено покрай избори. Стратегията "кой завари" е гениална и във футбола, и в епидемиологията." - заяви той.
Според него организацията по ваксинирането срещу COVID-19 е перфектна и може би най-организираната организация в целия свят, тъй като още преди началото на март страната ни вече е приключила и последната масова фаза по имунизиране.

"За два дни приключихме. Коя друга страна е завършила този етап по-бързо, къде другаде следващата седмица падат и последните мерки? Пак сме №1, колкото и да ги е яд!" - ескалира по типичен начин, надвиквайки вътрешния глас на съвестта си премиерът.

Преборихме ли бацила?

Избери отговор!
Край