ЦСКА ще доиграе сезона без публика, това била рецептата да се стане шампион в България

May 11, 2023     zhelyo     2623
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - След убедителната победа над Ботев (Вр) с 5:1, ЦСКА предприе необичайна стратегия, за да спечели титлата в efbet Лига.

Ръководството на тима решиха той да играе останалите си мачове без зрители на стадиона, за да намали разликата от Лудогорец в класирането.

"Лудогорец има повече титли, отколкото фенове средно на мач. Ние играхме по-добре, когато нашите привърженици ни бойкотираха есенния полусезон, очевидно публиката ни пречи. Целта ни е да имаме по-малко публика от Лудогорец" - коментираха решението от Драган Цанков №3.
ЦСКА изгуби последната си среща с разградчани пред пълни трибуни на “Българска армия”. Тогава ЦСКА беше домакин и имаше право на публика, но феновете на “червените” не помогнаха на своя отбор и дори доведоха до прекъсване на мача за кратко.

В оставащите плейофни мачове от първенството "армейците" се надяват в домакинските мачове да си гарантират спокойствие и тишина за концентрация, а в гостуванията апелират феновете им също да не изпълват секторите за гости с присъствие и високи и напрягащи играчите очаквания.

 

Ще вземат ли титлата с такъв подход?

Избери отговор!
Край